Bejelentés


EPERJES Eperjes Község Önkormányzatának hivatalos honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

2012-es várható programjaink

Gyermeknap
Időpont: 2012. május vége
Helyszín: Veres Péter Faluház

Az előző évekhez hasonlóan 2012-ben is megrendezésre kerül Gyermeknapunk! Terveink szerint ismételten lesz majd kézműves foglalkozás, arcfestés és lufi hajtogatás, valamint a szórakoztatást előtérbe helyező gyermekműsorok, melyeken a részvételi díj természetesen ingyenes!

Falunap
Időpont: 2012. június 30.
Helyszín: Eperjes, Petőfi utca

Hagyományos Falunapunk 2012-ben is megrendezésre kerül. Mint az eddigi évek során, 2012-ben is arra fogunk törekedni, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást ezen a napon. Délelőtt a Szent László Templomban ünnepi szentmise várja a látogatókat. A délután a gyermek-, és sportprogramokkal kezdődik, melynek a Veres Péter Faluház és környéke ad otthont. Ezt követően, pedig a Polgármesteri Hivatal előtt felállított rendezvénysátorban várjuk vendégeinket, ahol helyi- és vendég fellépők sokasága gondoskodik majd arról, hogy mindenki jól érezze magát ezen a napon!


Idősek napja
Időpont: 2012. október eleje
Helyszín: Veres Péter Faluház

Idősek napja alkalmából minden évben meghívjuk és egy kis műsorral kedveskedünk településünk idős lakóinak. Ez 2012-ben sem lesz másként, és terveink szerint a helyi civil szervezetek műsorain kívül egy vendég előadó művész is hozzá járul majd ahhoz, hogy ezen a napon méltóképpen fejezzük ki tiszteletünket az idősebb generáció tagjai iránt.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!